22 september 2010
-
KNVB Beker
-

PSV heeft de wedstrijd in de derde ronde van de KNVB beker gewonnen van Sparta. In het Philips Stadion werd het 3-0 voor PSV. Sparta kwam na 55 minuten met tien man te staan door de tweede gele kaart van Slijngard. PSV kon het duel pas een minuut voor tijd beslissen toen Nijland de 2-0 maakte. In blessuretijd maakte Koevermans nog de derde. Koevermans had tegen zijn oude club PSV in de beginfase van de wedstrijd ook al op voorsprong gebracht.

Nijland bekroont rentree met doelpunt

Stef Nijland heeft zijn rentree gemaakt in het eerste elftal van PSV. Na de revalidatie van zijn enkelblessure mocht hij in de tweede helft invallen. Hij bekroonde die rentree met een doelpunt, de 2-0.

Donderdagavond bekerloting bij Veronica

Veronica zendt donderdagavond in een programma vanaf 22.15 uur samenvattingen uit van de bekerwedstrijden. Aansluitend volgt dan de bekerloting voor de vierde ronde van de KNVB beker.

11.000 fans bij PSV-Sparta

Op het duel in de derde ronde van de KNVB beker waren uiteindelijk 11.000 fans afgekomen.

Sparta Rotterdam: Slijngard ('55)

Andreas Isaksson, Atiba Hutchinson, Marcelo, Wilfred Bouma, Jagos Vukovic ('58 Orlando Engelaar), Stijn Wuytens, Ibrahim Afellay, Otman Bakkal ('77 Stef Nijland), Nordin Amrabat, Danny Koevermans, Balázs Dzsudzsák ('86 Erik Pieters)

Opstelling Sparta Rotterdam

Krul, Downey ('33 Boakye), Kras, Knol, Slijngard, Van de Berg, Godee ('55 Van Gastel), Strootman, Voskamp, Duarte, John

PSV BHS: Fotoverslag PSV - Sparta Rotterdam 3-0PSV Zuipsite: Foto's PSV - Sparta Rotterdam (Beker)

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 95 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.