Reserves PSV blijven op 0-0 steken tegen Metalist

16 december 2010
-
Europa League
-

PSV heeft in een matige wedstrijd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Metalist. Fred Rutten gaf een paar reserves de kans en moest vanwege blessures nog meer wijzigingen doorbrengen. Daardoor stond er een veredeld B-elftal op het veld. De reserves konden donderdagavond niet aantonen dat zij wel een basisplaats verdienen. Metalist had zeker in de eerste helft de beste kansen, al waren ze ook in de tweede helft via een bal op de paal dichtbij.

Enkele sfeerfoto's van PSV - Metalist

Via twitter verschenen inmiddels de eerste sfeerfoto's van PSV-Metalist. Klik op de foto's om te vergroten:

Audi R8 van Marcus Berg. Met kenteken HH van Hamburg Handelst... on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic @tevahi z'n uggs.. #gay #psvmet on Twitpic Lekker strakke legging #psvmet on Twitpic Het is Weer kolkend avondje psv #psvmet #fail  on Twitpic

Rutten: elftal onrustig en in te laag tempo

Fred Rutten was na afloop niet te spreken over de prestatie van zijn elftal tegen Metalist, zo liet hij weten op Telegraaf.nl. "In deze samenstelling hebben we niet al te vaak gespeeld en dat zag er in de eerste helft ook zo uit. Het was vrij onrustig, het tempo was ook laag. Daarbij speelden we met een debutant, een jongen die zo uit Jong PSV voor de leeuwen werd gegooid. Hij was wat onrustig, maar stond in de tweede helft met veel vertrouwen op het veld. Dat was positief, zoals heel de tweede helft wat beter was. Je kunt nog winnen zelfs. Maar als zij twee doelpunten maken voor rust, kun je ook absoluut niks zeggen."

Uitslag: 0-0 (0-0)

Kakos (Gri)
21.000 toeschouwers

Metalist Kharkiv FC: Xavier
Metalist Kharkiv FC: Villagra

Cássio Ramos, Abel Tamata, Marcelo, Marcelo, Erik Pieters ('46 Jagos Vukovic), Ibrahim Afellay ('91 Balázs Dzsudzsák), Otman Bakkal, Stijn Wuytens, Jeremain Lens, Marcus Berg, Nordin Amrabat ('68 Ola Toivonen)

Opstelling Metalist Kharkiv FC

Startsev, Villagra, Obradovic, Gueye, Psjenytsjnych, Bordian ('61 Vorobei), Edmar ('81 Lysenko), Sjelajev, Olynik, Xavier, Taison

Boer zoekt bier: PSV - MetalistPSV on Tour: PSV - FC Metalist Kharkiv

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 27 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.