PSV haalt weer eens ouderwets uit: 1-5 in Utrecht

15 december 2013
-
-

PSV heeft zondagmiddag in de Galgenwaard weer eens ouderwets uitgehaald. Na maanden vol tegenslag en zonder zeges werd met 1-5 gewonnen van FC Utrecht. Daarmee kwam er een einde aan twee maanden zonder zege.

Vanaf het begin zat het mee voor PSV. In de derde minuut draaide een voorzet van Adam Maher binnen voor de 0-1. Vervolgens kon Memphis Depay uit een rebound scoren na een inzet van Jurgen Locadia, 0-2. Bij 0-2 stopte Jeroen Zoet een penalty van Bulthuis na ee overtreding van Karim Rekik. Locadia mocht daarna met een geplaatst schot voor de 0-3 tekenen en Depay vanaf de penaltystip voor de 0-4.

Nadat De Ridder halverwege de tweede helft met rood (2x geel) van het veld moest scoorde Bulthuis prompt de 1-4. In de tweede helft werd het allemaal wat minder. Depay miste nog een tweede strafschop en nadat Bulthuis er met zijn tweede geel van af moest, kon Maher in blessuretijd tegen negen man nog voor de 1-5 zorgen.

[Foto] Feest in uitvak met spelers

Ranglijst: PSV stijgt naar linkerrijtje

PSV is door de zege op FC Utrecht naar het linkerrijtje gestegen. De ploeg staat nu negende en heeft een punt achterstand op zowel FC Groningen, AZ en FC Utrecht.

Opstelling FC Utrecht

Ruiter, Markiet, Van der Maarel, Bulthuis, Heerings, Duplan, Ayoub, Toornstra, Sarota ('65 Diemers), Pappot ('46 Oar), De Ridder

Boer zoekt bier: FC Utrecht - PSVPSV BHS: EINDELIJK

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.