20 januari 2015
-
KNVB Beker
-

PSV is in de achtste finales van de KNVB beker uitgeschakeld. Jupiler League club Roda JC was na verlengingen met 3-2 te sterk. Na 90 minuten was het 2-2. PSV kwam twee keer terug van een achterstand. De tegentreffer in de verlenging werd de ploeg teveel. Het is dus opnieuw Roda JC dat PSV wist uit te schakelen.

In een hele matige wedstrijd begon PSV tot twee keer toe pas te voetballen toen de ploeg op achterstand kwam. Nadat de ploeg de achterstand had gerepareerd keerde het terug in de vrij labbekakkerige stijl waarin het maar weinig kon afdwingen tegen de Jupiler League ploeg. Op inzet kon Roda JC standhouden en met regelmaat ook voor kansen zorgen. Dat zou de ploeg fataal worden. De 3-2 in de verlenging kon de ploeg in de resterende 20 minuten niet meer rechtzetten, ondanks diverse goede kansen daarvoor.

Opstelling Roda JC

Van Leer, Dijkhuizen ('67 Monteyne), Werker, Biemans, Van Peppen, Pluim, Faik, Van Hyfte, Gyasi, Jansen, Hocher ('70 Lagouireh)

Boer zoekt bier: Roda - PSV

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.