21 augustus 2021
Philips Stadion
ESPN

PSV op halve kracht eenvoudig voorbij Cambuur; image source: Pro Shots

PSV heeft zaterdag een simpele zege behaald tegen Cambuur. In het Philips Stadion werd met 4-1 gewonnen. Davy Pröpper, Eran Zahavi, Noni Madueke en Olivier Boscagli zorgden voor de doelpunten.

Een flink gewijzigd PSV begon vrij slap tegen de promovendus. Cambuur kreeg in het eerste kwartier dan ook een paar kleine mogelijkheden, maar Joël Drommel kon zonder veel problemen zijn doel schoon houden.

De eerste keer dat PSV gevaarlijk werd was het direct raak. Na ruim een kwartier spelen kopte Davy Pröpper uit een hoekschop de 1-0 binnen. Enkele minuten later volgde ook direct de 2-0. Na een schitterende aanval had Eran Zahavi zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen te pakken.

Het vertrouwen in een goed resultaat leek bij Cambuur direct verdwenen waardoor PSV volop kon blijven aanvallen. De ploeg van Roger Schmidt kreeg nog wel een paar kansjes, maar doelpunten vielen er niet meer voor rust.

In de tweede helft was het wel al snel weer raak. De net ingevallen Noni Madueke wist na twee minuten de 3-0 binnen te werken.

Het tempo ging direct flink omlaag, al kwamen er nog steeds genoeg mogelijkheden voor PSV. Cambuur werd echter ook gevaarlijk en dat leidde halverwege de tweede helft dan ook tot een tegendoelpunt.

Het spelbeeld veranderde niet veel. Beide ploegen kregen kansen, waarbij Drommel vlak voor tijd met een uitstekende redding een tweede tegentreffer voorkwam.

Het duel leek te eindigen in een 3-1 zege, maar diep in blessuretijd schoot Olivier Boscagli met een harde pegel de 4-1 tegen de touwen.

[video] Highlights PSV - SC Cambuur

Marco van Ginkel: 'Al met al was het een goede overwinning'

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel het redelijk eens met de opmerking dat het een walk in the park was voor PSV. "We hebben veel kansen gehad uiteindelijk en met 4-1 gewonnen, maar we hebben ook een hoop kansen niet benut. Af en toe ook wat slordig, maar al met al een goede overwinning", aldus Van Ginkel. "Het mag ons eigenlijk niet gebeuren, maar Cambuur deed het ook niet heel slecht."

Van Ginkel ging verder: "Ze maakten het in balbezit heel groot en we hadden moeite om ze daarmee onder druk te zetten. Af en toe komen ze er wat uit, zodat je wat vermoeid raakt in het drukzetten. Maar we kregen genoeg kansen om de wedstrijd al eerder te beslissen. Het duurde uiteindelijk iets langer dan verwacht."

Volgens de aanvoerder was de ploeg niet echt al bezig met de wedstrijd tegen Benfica door energie te sparen in de wedstrijd. "Maar je krijgt in de tweede helft ook genoeg wissels, zodat iedereen zijn tijd krijgt", zo gaf hij aan. "Natuurlijk is dinsdag heel belangrijk, maar vandaag was eerst belangrijk. Maar natuurlijk denk je wel al een beetje aan dinsdag."

Davy Pröpper: 'Het was al lang geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben er blij mee'

Davy Pröpper was in gesprek met ESPN blij met zijn doelpunt. "Het was al lang geleden dat ik heb gescoord, dus ik ben er blij mee. Ook omdat het de 1-0 was en hopelijk maak je de wedstrijd dan iets makkelijker", aldus Pröpper. "Zij deden het wel leuk, daar hadden we af en toe iets moeite mee. Uiteindelijk hadden we wel wat meer moeten scoren."

De middenvelder vond het lastig de vraag te beantwoorden of het voor hem bevrijdend gaat werken dat hij nu scoorde. "Ik voelde me al goed. Als het zo ver is, ben ik er klaar voor", zo gaf hij aan. "Maar het is altijd lekker als je scoort. Het was al lang geleden en het blijft toch een van de mooiste dingen in voetbal."

Pröpper ziet zichzelf wel als basisspeler van PSV. "Maar er is veel concurrentie natuurlijk. Er lopen veel goede spelers rond hier", zei hij daarover. "Op dit moment is het nog niet zo ver. Ik moet zeggen dat ik vorig jaar ook niet heel veel heb gespeeld, dus geef het nog even de tijd."

[video] 'We zijn strijdlustig' | Interviews Obispo & Pröpper

Roger Schmidt: 'Bruma speelde een erg goede wedstrijd en was betrokken bij veel aanvallen'

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat Bruma terecht was verkozen tot Man of the Match. "Hij verdiende het. Hij speelde een erg goede wedstrijd en was betrokken bij veel aanvallen", aldus Schmidt. "Hij gaf een assist en creëerde nog eens drie of vier goede kansen met zijn passes. Het was een goede wedstrijd vond ik."

De trainer maakte ook een compliment richting Cambuur. "Aan het begin van het seizoen is het altijd lastig om te spelen tegen een ploeg die gepromoveerd is. Dan zijn ze vol gemotiveerd en ze hebben het vandaag ook gewoon goed gedaan", zo gaf hij aan. "Ze maakten het voor ons lastig, maar desondanks konden we voldoende scoren. We creëerden een paar grote kansen. We hadden ons doel alleen schoon moeten houden. Dat je aan het eind nog moest vrezen is onnodig."

Schmidt verwacht dat de schade bij Noni Madueke mee lijkt te vallen. "Het was een erg harde tackle. Als de VAR bij zulke momenten al niet ingrijpt, heb je er helemaal niets aan", zei hij daarover.

Kenneth Perez: 'Ik vind PSV echt heel erg goed spelen'

In Dit was het Weekend op ESPN was Kenneth Perez vol lof over het spel van PSV. "Het is heerlijk. Vorig jaar hadden ze moeite met bijna iedere tegenstander. De tegenstander kreeg vaak de eerste en soms zelfs ook de tweede grote kans. Uiteindelijk scoorde PSV dan wel en werd het 2-0 of 3-0 ofzo. Ze voetballen nu alleen zo makkelijk. Ze winnen hun wedstrijden gewoon super easy."

Perez ging verder: "Er zit vertrouwen in dit team. Tegen Cambuur ook nog eens met vijf andere spelers. Het is echt heerlijk voetballen. Dit hebben we tijden niet bij PSV gezien. Het was altijd afwachten en dan kijken. Ik vind PSV echt heel erg goed spelen. Heel makkelijk. Natuurlijk was het tegen Cambuur dat weinig tegenstand bood, maar als je ziet hoe bedrijvig ze zijn en hoe dynamisch dit elftal is. Het is gewoon heel erg leuk om naar te kijken."

23.500 toeschouwers

SC Cambuur Leeuwarden: Mac-Intosch ('32)

'74 Sambissa voor Kallon

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 6 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  5 4-0 (2-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.74. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

2 jaar geleden (gewijzigd)
Kan je gewoon met de seizoenkaart van iemand anders naar binnen? Mijn maat is op vakantie, dus wil iemand anders meenemen.
+2/-0

2 jaar geleden
Geen Galatasaray shirt aan doen hè 🤣🤣🤣
+4/-0

Schmidt kennende gaan we dit weer met de B ploeg doen. Wordt een zakelijke 2-0 denk ik. Alles op alles zetten om Benfica te verslaan, want dat is zeker realistisch. Zolang we winnen van Cambuur vind ik alles goed.
+1/-0

Zittend naar het 2e elftal kijken !!!
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
Blijft hetzelfde bier !
+1/-0

Je weet toch dat het spannend wordt omdat er allemaal wissels gaan spelen. Doet Schmidt toch knap om op die manier spanning en beleving te creëren! Daar kijken we voetbal voor :)
+1/-0

Dat klopt maar het zou ook wel eens fijn zijn om in de sterkste opstelling te beginnen en bij een (rust/tussen)stand van 4-0 pas te wisselen.
We weten namelijk als geen ander dat het doelsaldo aan het eind van het seizoen ook belangrijk (lees: doorslaggevend) kan zijn.
+3/-0

Was maar een grapje ;)

Maar opzich maakt het me niks uit wat deze pot wordt als het betekent dat we dinsdag de CL halen
+1/-0

Dus jij neemt een thuisnederlaag tegen Cambuur voor lief?
+1/-0

Als Leeuwarder zou ik dat niet erg vinden :P
Nee, verwacht ook een zakelijke overwinnig voor ons PSV!
Tot morgen ( vanuit t uitvak ;) )
+1/-0

Tot morgen vanuit 't oude Uitvak. ;-)
+1/-0

Natuurlijk niet! Laat ik het zo zeggen: ik maak een grap dat we met allemaal wisselspelers zullen beginnen en dat het spannend kan worden. Ik ga ervanuit dat we alsnog kunnen winnen, maar niet zo makkelijk als met onze basis 11. Ben het verder wel eens met alle risico's als dat onze kansen op dinsdag vergroot.
+1/-0

Gewoon lekker scherp beginnen en dan in de rust en/of later de nodige wissels doorvoeren, indien de stand dit toelaat uiteraard.
+2/-0

Ik verwacht dat hij weer een B-ploeg het veld in stuurt en iedereen die niet 100% fit is aan de kant laat.
Als de B-ploeg na 60 minuten nog niet voor staat, dan kan hij de ster-spelers alsnog inbrengen.
In principe vind ik het geen slecht idee om de spelers van Cambuur eerst goed moe te maken, zodat frisse topspelers tegen vermoede spelers komen te spelen.
Bij PSV draait alles om de CL halen. Vergeet niet dat PSV 2x tegen Benfica moet scoren om die te halen.
+1/-0

Ik snap het principe van rust geven. En ook dat je per wedstrijd kijkt wie er fit is, en dus zo vanavond "je sterkste elftal" moet opstellen. Maar je keeper wisselen snap ik niet zo goed. Zeker bij een nieuwe keeper lijkt het mij zaak om hem meters te laten maken. Wennen aan wisselend defensie, zorgen dat hij het betrouwbare element is. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij echt nog niet weet wie 1e keeper gaat worden...
+2/-0

Helemaal mee eens. Keeper kan best al die wedstrijden spelen en heeft ritme nodig. Daarnaast lijkt het me voor een keeper juist essentieel dat hij vertrouwen heeft en krijgt dus wie er eerste keeper is zou nu allang bepaald moeten zijn.
+1/-0

@Gallier. Ik ben het helemaal met je eens. Doelman weer wisselen zou ik ook niks van begrijpen. Spelers als Götze lopen zich tijdens de vCL het snot voor de ogen en die moet je tegen Benfica echt topfit hebben om door te gaan.
Maar de doelman heeft weinig te doen gehad, en kan dus nooit in het 'rood' zijn gegaan. Verder moet hij zo snel mogelijk zich aan PSV aanpassen, dus elke wedstrijd die hij kan staan, en bij kan leren is zinvol.
+1/-0

+1/-0

Mocht je nu punten verspelen, dan maakt het mij niet zo heel veel uit als ze dinsdag maar de CL halen. De andere teams gaan ook punten verspelen.
Cambuur moet je ook met de reserve spelers kunnen verslaan. Misschien zijn die nog wel meer gemotiveerd om te laten zien dat ze ook moeten spelen. Daarnaast staan wel van Ginkel en Propper (obv wat ze nu zeggen) op het veld. Benieuwd hoe dat samen gaat zonder Sangare.
Dat Boscagli rust krijgt snap ik en Madueke ook.
+1/-0

110% geven vandaag, niet eens in de sterkste opstelling. Dan heb je pas n goede generale repetitie voor Benfica. Nu n beetje gas terugnemen zou n heel foute zet zijn.
+1/-0

De belangrijkste wedstrijd is altijd de eerst volgende...
Focus op Cambuur. Niet teveel van de basis elf veranderen en als de wedstrijd / score het toelaat snel (niet 3 min voor eindsignaal) halve elftal (5 x ) wisselen. Blijf in de flow. In Eindhoven is helemaal niets te halen. Veel spelers rust geven, geeft ook helemaal geen garantie voor een goed resultaat tegen Benfica. Blessures kunnen ook op de training opgelopen worden. Deze wedstrijd moet gewonnen worden.
+2/-0

Daar heeft Schmidt al over verteld dat het gewoon is om Drommel rust te geven. Die twee wedstrijden per week is qua zwaarte ook vooral een mentale kwestie. Voor wel meer posities zou je normaal gesproken fysiek al redelijk hersteld moeten zijn, vooral als je de training erop aanpast.

Ik kan me na de afgelopen wedstrijden moeilijk voorstellen dat Schmidt ontevreden is met Drommel.
+1/-0

Voor degene die vanuit Helmond komen:
Laatste deel van N270 Eisenhowerlaan tot de Berenkuil is afgesloten, dus daar moet je met omrijden rekening houden.
+3/-0

Bruma, Zahavi, Gakpo
Pröpper, Mauro Júnior, Van Ginkel
Mwene,Boscagli,Obispo,Teze
Drommel

Ik vind het een prima opstelling, Dit is geen B-ploeg, en de bankzitters die dicht tegen het 1e elftal aan zitten zoals Obispo en Teze kunnen dit prima opvangen.
+1/-0

Fijn dat de VAR hem goedkeurd maar stond Mauro geen hinderlijk buitenspel?
+1/-0

Ik heb het begin even gemist, iemand een idee waarom ze met zwarte rouwbanden spelen?
+1/-0

Heb jij ooit een andere kleur rouwbanden gezien dan?😏
+5/-0

😎 sorry kon het niet laten.
Maar Piet Brouwers dus, Erelid van PSV dacht ik.
+2/-0

Mooie ruststand, behaald in een vooral slordige wedstrijd. Bruma vaak ongelukkig, en Mauro heeft het niveau gewoon niet. Pröpper solliciteert nadrukkelijk naar een basisplaats. Hij kan prima met Ginkel en Götze op het middenveld in alle wedstrijden tegen wat mindere ploegen.
+2/-0

Niet groots maar we staan 2-0 voor. Zo hoort het tegen de kleintjes. Krachten sparen voor dinsdag.

Bruma valt me niet tegen. Is actief en er gaat veel dreiging van uit. Wereld van verschil vergeleken met zijn vorige periode.

Drommel mag de ballen eens een keer naar een psver spelen. Hij schiet bijna alles blind weg.

Mauro junior mag een andere club gaan zoeken wat mij betreft. Inzet is prima maar brengt gewoon bveel te weinig.
+3/-0

Slordig en rommelig spel. Speel eens wat compacter en slimmer
+2/-0

Ik ben zeer tevreden. Ik heb heel wat jaren PSV moeite zien hebben met clubjes van dit niveau en dat er dan met 2-1 gewonnen werd, met 10 PSV-ers voor het doel om de winst binnen te slepen.
Met dit spel van Schmidt is al snel de buit binnen, en kan je rustig op de bank naar de TV zitten te kijken.
Goed dat Bruma nu speeltijd krijgt want hij gaat met stappen vooruit.
+4/-0

Eens alhoewel ze het nu wel heel licht oppakken.
+2/-0

Tandje erbij want en afmaken die hap! Tegen doelpunt is gewoon slap voetbal laten zien! Je verdomme thuis man. Drommel ook knullig bij doelpunt
+1/-0

Ik type mijn post over rustig kunnen kijken zonder 'billen knijpen' in, druk op verzenden en het werd 3-1. Ze namen het inderdaad een minuut of 20 wat licht op, maar je had wel het gevoel dat bij echte dreiging ze zo weer naar 100% zouden kunnen schakelen. Voetballend klopt het gewoon nu.
Op naar Dinsdag, dat wordt wel een echt spannende wedstrijd. Ik hoop dat het nu wat meer mee zit dan tijdens de uit-wedstrijd.
+1/-0

Als Cambuur hier kan scoren dan zal Benfica dat zeker ook doen.
+1/-0

Als ze af en toe verslappen dan wel ja. Had allang 5-0 moeten staan IPV 3-1!
+1/-0

Tuurlijk want dan gaan we ook gewoon uitbuiken bij een 3 0 voorsprong🤔
+1/-0

Wanne slechte 2e helft
Mot gauw wat goede spelers bij.
Verkopen . Thomas,Bruma., en die Duitser op de lb ook .
En meteen Luuk halen .
Dit had toch al lang in de 1e helft met 6-0 voor motten staan.
+1/-5

Het begint een aardig geklooi te worden.
+1/-0

Maakt allemaal niets uit. Drie punten zijn binnen. Volle focus op dinsdag.

Was even schrikken met Noni
+1/-0

Ben eerder benieuwd hoe het nu met de enkel gaat van Noni!
+1/-0

Geeft wel aan hoe onmisbaar hij is.
+1/-0

Die prachtige uithaal van Boscagli zorgt er in ieder geval voor dat er een uitslag staat waar je minimaal vanuit gaat. Vanavond is echt duidelijk geworden dat we de CL miljoenen nog goed kunnen gebruiken. Bruma, Mauro en Vertessen hebben niet de vereiste kwaliteiten voor dit niveau. Wat ik tot nog toe van Obispo heb gezien bevalt me wel.
+1/-1

4-1 en spelers gespaard. Beter kan niet. De afgelopen jaren wonnen we dit soort potjes met hangen en wurgen op volle oorlogssterkte of gaven in de slotfase de winst weg. Op naar de grote finale van dit seizoen, we kunnen winnen van Benfica en zelfs overleven in de CL groepsfase we gaan het zien het vertrouwen is groot. 2 gespeeld 6 pnt 6 voor 1 tegen op halve kracht, pure luxe.
+2/-0

Zo is dat remmie, vorig seizoen was het elke wedstrijd billen knijpen. Nu zit je gewoon relaxed te kijken. Tuurlijk valt er nog genoeg te verbeteren, maar het bevalt me prima tot nu toe.
+2/-0

Helaas was ik iets te snel met mijn post. Er hoort nog bij 2 pnt voor Ajax en een gelijk doelsaldo. Wat een top begin van het seizoen en straks op volle oorlog sterkte. Ik vind de breedte van onze selectie eigenlijk wel meevallen inmiddels. Obispo, Teze, Pröpper en misschien zelfs Bruma zijn echt geen B garnituur in deze selectie, daarachter is het een vrije val, dus er mag zeker nog iets bij.
+1/-0

Voor mijn gevoel heeft PSV hier met het oog op dinsdag te veel energie verbruikt. Balletje rondspelen na bijv. de 3-0 niet gezien. Hoop zinloos heen en weer geren en gedraaf, terwijl je de bal het werk hoort te laten doen...
+1/-0

Nee joh, alleen de laatste linie en Bruma hebben 90 minuten gespeeld. De rest allemaal hooguit een uurtje. Dat kon zelfs Malen volhouden😎
+2/-0

Matige pot maar je wint 'm.

Op naar huis.

Op naar dinsdag.

(later meer)
+1/-1

Even wat anders: Wat voor handschoenen heeft onze keeper aan? Op het oog lijkt het nergens naar of het ligt aan mij. Lijkt wel op de onderarm van Spider-Man.
Maar goed, 3 punten, jammer van de tegengoal en hopelijk loopt Noni morgenochtend zonder dikke enkel.
+1/-0

Nog niet overtuigd van Drommel. Die bal in de korte hoek had hij best mogen hebben.
+4/-0

Op 80% wedstrijden winnen heb ik de afgelopen seizoenen niet gezien. Dus tevreden met de 3 punten en op naar Dinsdag.Zonder Max en vooral Romalho is de verdediging kwetsbaar. Gelukkig doen ze Dinsdag weer mee.
+2/-0

Qua sterkte idd. op 80%, maar de inzet was weer uitstekend. In de 90ste minuut nog flink jagen achterin bij Cambuur terwijl de punten al lang binnen waren. Dat is wat je graag wil zien. Nooit verslappen, dat maakt je als team gemakzuchtig richting een volgende wedstrijd. Op naar dinsdag!
+3/-0

Je voelt aan alles dat er vertrouwen zit in deze selectie. In tegenstelling tot vorige seizoenen hebben we volledige controle tegen dit soort ploegen. Als het moet tandje erbij en eventuele slippertjes worden recht gezet. Lang niet gezien. Hopelijk houden we dit vol. Maar nu eerst dinsdag de wedstrijd van het seizoen spelen!!
+1/-0

Ik vond het al bij al een uitermate nonchalante en slordige wedstrijd van PSV-zijde. En dan wellicht nog eerder achterin en in de opbouw dan voorin. Ook al ontbrak daar ook de scherpte en moet je uiteindelijk meer scoren. Overigens vond ik Cambuur goed meev(oetb)allen. De club uit Leeuwarden kreeg zowel voor als na rust legio kansen & mogelijkheden. Tegen Benfica moet je die ruimte niet weggeven hoor! Ja onze doelman moet de 3-1 in zijn korte hoek hebben, maar vlak voor het einde van de reguliere speeltijd voorkomt hij wél de 3-2. Anders was het zowaar nog spannend geworden die slotfase. De icing on the cake bij het scheiden van de markt bezorgde mij toch nog een glimlach bij het verlaten van het stadion.

Verder wel leuk half dagje Eindhoven gehad. Voor het eerst sinds de 2-1 tegen Emmen en de 2e maal in anderhalf jaar weer eens een bezoek gebracht aan mijn favoriete grand-café alwaar ik een poosje met een goede maat uit Leeuwarden heb verpoosd. Hem was de "eretreffer", nota bene aan zijn kant van het stadion van harte gegund, this one's for you, O!
+4/-0

Je hebt dezelfde wedstrijd en tekortkomingen gezien zoals ik het persoonlijk zie. De ruimtes mogen met de middenvelders die gisteren speelden niet te groot worden. Cambuur deed dat echt heel goed!
+1/-0

Hopelijk krijgen we vandaag niet het bericht dat Madueke er een tijd uit ligt….
+1/-0

Die liep na de wedstrijd bepaald niet fris de bus in...
+1/-0

Het was natuurlijk vanaf de aftrap al duidelijk dat het vizier al deels op de wedstrijd van aanstaande dinsdag stond, maar het was gisteren wel zaak om de wedstrijd tegen SC Cambuur serieus te benaderen, de punten te pakken en liefst een aantal goals te scoren.

Gisteren zagen we een wedstrijd zoals te verwachten, maar er valt best het een en ander te zeggen over deze match. PSV begon zonder echte "6" van origine en in een normaal duel is zulks eigenlijk suïcide. Cambuur bouwde via de keeper in de eerste 20 minuten op, praktisch vanaf de achterlijn, wist dat onze voorwaartsen hoog druk zouden zetten en gaf vervolgens passjes van een meter of 30. Zodoende kwamen zij zeer behoorlijk onder de druk uit en kwamen onze drie middenvelders in duels waar ze niet heel sterk in zijn. Sangare en een door dekkende Ramalho zijn dus eigenlijk gewoon onmisbaar omdat zij kwaliteiten hebben die in een wedstrijd onmisbaar zijn.

Maar toen scoorde ONS PSV uit een doodspelmoment en maakte Zahavi na een mooie een-twee de 2-0. Daarmee leek het duel beslist en volgde een duel dat verder op papier afgedaan had kunnen worden. Noni zorgde nog voor enig vertier, maakte zijn goaltje en daarna was het van PSV-zijde wat aan de arrogante kant. Op de backposities zijn we vrij kwetsbaar, maar de winst is wel dat we dit soort potjes voor rust al semi killen. Wat Drommel betreft: zeer rustig aan de bal, maar had de tegentreffer kunnen hebben in mijn ogen. Pakte daarna wel een cruciale bal, dus een voldoende. Verder wil ik nog melden dat de basistechniek van Vertessen echt tekort schiet om tegen serieuze tegenstanders potten te kunnen breken. Hij moet vrijwel iedere eerste aanname compenseren met duelkracht en inzet. Dat is geen verwijt, wel een constatering.

We mogen tot op heden echt wel tevreden zijn over ons clubje, maar waakzaamheid blijft echt geboden. Zonder onze beste 4 mensen is het niveau echt stukken lager. Maar vooralsnog mogen de plussen zeker winnen van de minnen.

Benfica, kom er maar in!
+4/-0

Ook weer prima verslag.

Ik heb net trouwens mijn motm ff aangepast: toch maar Pröpper ipv Madueke! :-)
+3/-0

De familie Propper is goed bezig dit weekend.
+5/-0

Op het moment dat de Everly Brothers weer herenigd zijn... omen?
+2/-0

Genoten van Sadilek en Unnerstall bij FC Twente.Geweldige redding van Lars vlak voor het eindsignaal.Ajaks ontsnapte weer eens aan een rode kaart na aan klap van Martinez aan Sadilek.Dan nog dat constante
gezeik van Blind, Klaassen en vooral Tadic tegen Higgler en het puntverlies van die Amsterdammers is wel heel lekker.
+5/-0

Ziekmakend dat faciliteren ja, daar waar Ajax gerust met 10 spelers of zelfs negen moet eindigen.
+4/-0

Wereldredding van Lars, Estu, zou die Unnerstall niks voor PSV zijn?

Aan de andere kant, als wij met 1 of 2 punten voorsprong kampioen worden, was het wellicht toch nog nuttige overgang (jaja, nodige ifs & buts).
+1/-0

Denk dat FCT nog flink plezier gaat beleven van zowel Mika als Lars. En dat er flink van ploegen de bietenbrug op gaan daar. Geen fijne gasten om tegen te voetballen
+1/-0

En ik moet nog wennen aan Joël. Schuldig aan 3-1 maar voorkomt wel 3-2 en daarmee spannende slotfase.