Drie maal winst voor A1 in Zeeland

5 augustus 2002 10:26

Verslaggever: RvN

De A1 heeft de afgelopen week in een trainingskamp in Zeeland drie keer weten te winnen. Tegen de Oostkapelle onder 23 jaar werd het na een helft 1-3. Vervolgens moest de wedstrijd wegens onweer gestaakt worden. Voor PSV scoorden Haznadar, Velasco en Bakkal. De tweede wedstrijd werd na 90 minuten met 5-1 gewonnen van de amateurclub Zeelandia Middelburg. Velasco (2x), Bron, Goessens en Wuytens waren de doelpuntenmakers. De afsluitende wedstrijd werd vervolgens door PSV A1 met 0-4 gewonnen van het Borsels elftal. Zeelander John Schot (2x), Bakal en Leanaarts scoorden voor PSV A1.