Jong PSV wint met ruime cijfers van Top Oss

3 mei 2024 21:48

Jong PSV wint met ruime cijfers van Top Oss; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vanavond haar voorlaatste wedstrijd van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie omgezet in een 4-1 overwinning. Het was de laatste thuiswedstrijd voor de ploeg van Wil Boessen, die na dit seizoen ook afscheid neemt van de club. Bij rust stond het nog 1-0 door een benutte penalty van Mo Nassoh, die na dit seizoen naar Sparta vertrekt. Na rust bouwde Jong PSV de voorsprong verder uit door twee goals van Jevon Simons. Twintig minuten voor tijd kreeg Jong PSV de tweede penalty van de avond, opnieuw benut door Mo Nassoh. In de slotfase deden de bezoekers uit Oss nog iets terug, de Griek Konstantinos Doumtsios zette de 4-1 eindstand met een gelukje op het scorebord.

Voor Jong PSV wacht nu dus nog een wedstrijd, volgende week op bezoek bij ADO Den Haag, dat nog volop in de race is voor de playoffs voor promotie naar de Eredivisie. Top Oss was al uitgeschakeld voor de promotieplayoffs en mag van geluk spreken dat de Keuken Kampioen Divisie (nog) geen degradatieregeling kent.